четвер, 26 березня 2020 р.

Тиждень дитячого читання у форматі онлайн

ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ КНИГА...
   Одне з найдивовижних чудес світу, створених людиною, яка впродовж багатьох століть захоплює, дивує, навчає свого творця. Людина створила такі надзвичайні види мистецтва як музика, живопис. Але тільки книга виражає людину повністю: від найменших і найтонших душевних порухів до її всесвітніх діянь.
 
В Україні щорічно в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Славні традиції тижня було започатковано ще в далекому 1943 році. У той непростий час, обпалений крилом війни, велика увага приділялася дитячій книзі, яка несла святе слово дітям - майбутнім творцям, винахідникам, вченим.
 
В рамках Тижня дитячої книги дитяча бібліотека №26 представила книжкову виставку "Тиждень дитячої книги". На виставці читачі мають можливість дізнатися про новинки, які отримала наша бібліотека. Це книги як українських авторів, так і твори зарубіжних письменників.
 
Дорогі книголюби, відвідайте нашу бібліотеку після карантину і не забудьте при цьому взяти з собою любов до книги, кмітливість, гумор і добру посмішку!
                   

Немає коментарів:

Дописати коментар