вівторок, 31 березня 2020 р.

Тиждень дитячого читання у форматі онлайн


Ось і завершився Всеукраїнський Тиждень  дитячого читання. Але і  надалі ми продовжимо спілкування з читачами у форматі онлайн, продовжимо знайомити з новенькими книгами, з конкурсами, вікторинами, різними цікавинками...                     





Обрати книгу до смаку допоможуть віртуальні книжкові виставки, які розкривають бібліотечний фонд нашої бібліотеки, а також поради бібліотекаря.

Серія книжок Стівена та Люсі Гокінґів про Джорджа

«Джордж і таємний ключ до Всесвіту», «Джордж і скарби космосу», «Джордж і Великий Вибух», «Джордж і незламний код», «Джордж і блакитний супутник», «Джордж і корабель часу».
Геніальний фізик Стівен Гокінґ разом із донькою Люсі запрошують тебе, любий читачу, у неймовірну мандрівку Всесвітом… Ти дізнаєшся, чому не варто стрибати на кометі, коли вона мчить крізь космічний простір, що таке чорні дірки, чи пощастить нам колись познайомитися з прибульцями, які зоряні системи називають потрійними, що таке адронний колайдер та інші найцікавіші загадки Всесвіту. Це не лише захоплива історія про дружбу, космічні мандри та шкільні перипетії, а й неймовірна оповідь про те, як влаштований світ, у якому ми живемо.
 Cтів Стівенсон (справжнє ім’я Маріо Паскуалотто) — італійський дитячий письменник. Відомий популярними книжковими серіями «Школа піратів» та «Агата Містері» про дванадцятирічну дівчинку, що зі своїм кузеном-шпигуном розгадує таємниці. 
Джерело: https://nashformat.ua/authors/stiv-stivenson-books

Наділена дивовижним чуттям і феноменальною пам’яттю, Агата Містері мріє стати письменницею детективних романів. Проте це - у майбутньому, а тепер вона просто чудовий фахівець! Разом зі своїм простакуватим двоюрідним братом Ларрі, студентом детективної школи, вона подорожує світом, щоб розв’язувати найзаплутаніші секрети. Допомагає їм відданий дворецький, прикрий сибірський кіт і сила-силенна дивакуватих родичів. 

 
 Агата Містері. Книга 1.
   «Таємниця фараона»

Єгипет, Долина Царів. Група археологів готується оголосити всім про виявлення гробниці таємничого фараона. Це відкриття могло б стати найбільшою сенсацією... але, на жаль, безцінна табличка з підказками, як знайти гробницю, викрадена. І цю таємницю можуть розкрити лише майбутні детективи  Агата та Ларрі Містері


  


Агата Містері. Книга 2
«Бенгальська перлина»

З храму богині Калі в індійському поселенні Чотока викрадено легендарну Бенгальську перлину, а доглядач храму зник. Знайти унікальну реліквію й розкрити таємний злочин - нове завдання для Ларрі Містері. Звісно, у подорож разом із ним вирушає і його сестра Агата!



Агата Містері. Книга 3.
  «Меч короля  Шотландії»
У замку Данноттар зберігається меч Роберта Брюса, легендарного короля Шотландії. Дорогоцінна реліквія уперше має бути показана публіці. Проте під час урочистої церемонії відкриття виставки всіх присутніх долає сон, а прокинувшись, вони виявляють, що меч зник! Досліджуючи старовинні підземелля та б’ючись зі злісними примарами, брат і сестра Містері мають намір будь-що розгадати цю загадку...

 Агата Містері. Книга 4.
Крадіжка на Ніагарському водоспаді


У розкішному готелі з видом на Ніагарський водоспад сталася надзвичайна подія: канадський злодій пограбував сейф знаменитої оперної співачки й зник, прихопивши надзвичайно дорогоцінні коштовності. Лише юним детективам на прізвище Містері до снаги розкрити брутальний злочин!


Пропонуємо обрати книги для читання за посиланнями

Немає коментарів:

Дописати коментар