вівторок, 27 липня 2021 р.

Сторінками захоплюючих книг

 Сьогодні в Україні видається величезна кількість прекрасних дитячих книжок. Старі добрі казки, нові історії про улюблених героїв, яскраві перевидання дитячої класики з сучасними ілюстраціями - безліч українських дитячих книг тільки й чекає свого часу, щоб порадувати свого юного читача. Як вибрати цікаве чтиво для дитини правильною українською мовою, добре, захоплююче  або смішне? На яких сучасних дитячих українських письменників-казкарів варто звернути свою увагу?  Пропонуємо Вам познайомитись з творчістю  Сашка Дерманського.      Сучасний популярний український письменник, він також відомий під псевдонімами Сашко Володарський та Назар Дібров. Творчість Сашка Дерманського насамперед орієнтована на дітей молодшого та шкільного віку. Творам письменника властиві яскраві і привабливі персонажі, веселі історії і захоплюючі пригоди, завдяки чому діти читають їх на одному диханні. Багато книжок автора відзначені популярними українськими та міжнародними літературними преміями. Крім прози, Сашко також пише й вірші.

 "Чудове Чудовисько" - перша  книга з  трилогії про Чу (він же головний герой). Виявляється, чудовисько - це від слова чудовий, а ви про це знали?  Ця історія про те, як дівчинка Соня познайомилася і подружилася з рожевим і пухнастим  чудовим чудовиськом Чу. Хоча, коли вона його зустріла то, мабуть, не здогадувалася, скільки пригод і небезпек їм доведеться подолати разом. В Чу є важливе завдання - він повинен заробити сім подяк від людей, бо інакше його закинуть у Країну жаховиськ. Книга "Чудове чудовисько в країні жаховиськ" - для обережного читання (щоб не надірватися від сміху). Розкаже про наступні пригоди Чу і про те, як він потрапив у країну жахів. Чудове Чудовисько і Погане Поганисько - остання історія про Чу.  Смішні, моторошні і захопливі пригоди чекають на вас. Погане Поганисько готове завоювати усіх нас, але в сучасній Україні так багато відважних малих і великих героїв, що навіть абсолютне зло не завжди має шанс на перемогу.
 
 Книги Сашка Дерманського варто прочитати всім читачам, які  бажають розважити дітей легкими, веселими і захоплюючими історіями.                    

Немає коментарів:

Дописати коментар