середу, 20 травня 2020 р.

Книги про коронавірус для дітей

Франческа Далл’Ара
ІСТОРІЯ  ПРО КОРОНАВІРУС
Ілюстрації Джади Негрі
Переклала українською Земляннікова М.І.
Італійський дитячий психолог Франческа Далл'Ара написала "Історію про коронавірус".
«Історія про коронавірус» одночасно вийшла у світ італійською та українською мовами. В Україні, за сприяння італійського видавництва “Ericson”, книгу представляє видавництво дитячої літератури «Ранок». У найкоротші строки твір, розрахований на аудиторію дітлахів від 5 до 9 років з перспективою самостійного та спільного з батьками читання, був перекладений українською. Цю книжку можна завантажити абсолютно безкоштовно на сайті видавництва «Ранок»!
В ілюстрованому виданні Франческа Далл’Ара на прикладі персонажів, мами та доньки, доводить, як важливо надавати дитині максимум інформації, пояснювати їй усе в урівноваженій та доступній для дитячого сприйняття формі, використовуючи при цьому зрозумілі терміни.
                                
                                               
 На сайті «БараБука» представлено огляд найпопулярніших книг про коронавірус, щоб вам було легше вибрати для себе найкраще видання. Книжки з цієї добірки дають дорослим важливі підказки, як говорити з дітьми про те, чому й навіщо ізоляція, що бути наляканим чи розгубленим – це нормально. Більшість видань доступні безплатно в онлайн-форматі, деякі можна замовити у друкованому вигляді, а деякі безплатно додають до замовлень дитячих книжок книгарні.
 http://www.barabooka.com.ua/znannya-dlya-borotbi-dityachi-knizhki-pro-koronavirus/

Так захищаються від коронавірусу наші маленькі читачі:



Злата, 4роки

Немає коментарів:

Дописати коментар